Preskoči na vsebino
Reference

Gradnja ENP s priključnimi kablovodi za elektrifikacijo proge Pragersko – Hodoš ter ureditev križanj proge z elektro in drugimi vodi

Za ministrstvo za okolje in prostor smo dobavili opremo ter izvedli elektromontažna dela za izvedbo novih elektronapajalnih postaj na objektih ENP Pavlovci, ENP Ljutomer, ENP Murska Sobota in ENP Gornji Petrovci.

Celovite rešitve v energetiki

Vedno zazrti v prihodnost, vedno v samem vrhu razvoja ustvarjamo nove rešitve, nove storitve in nove poti do učinkovite rabe energije, do zanesljivega nadzora, do večje varnosti, učinkovitosti in skrbnega ravnanja z viri. C&G skupina je zavezana odličnosti, ki presega želje naročnikov in pričakovanja družbe: prihodnost energetskih, industrijskih in infrastrukturnih projektov je z nami v najboljših rokah. Načrtno strateško vlaganje v raziskave in razvoj, zaupanje v lastno znanje in sposobnosti, ter spodbujanje inovativnosti prinesejo rezultate, med katerimi izstopa razvoj naše sistemske rešitve GRIDPULSE za spremljanje in ocenjevanje stanja obstoječih in novih nadzemnih vodov v realnem času.

Člani C&G skupine

C&G Ljubljana
Sipro inženiring
Elmont
Gridpulse