Preskoči na vsebino
Proizvodi in storitve

GRIDPULSE

Zgolj strateško vlaganje v raziskave in razvoj, zaupanje v lastno znanje in sposobnosti, ter načrtno spodbujanje inovativnosti prinesejo rezultate. Tako je C&G skupina že leta 2006 začela s projektom razvoja posebne naprave za nadzorovanje nadzemnih vodov, ki je sčasoma prerasla v lastno blagovno znamko, imenovano GRIDPULSE.

GRIDPULSE je sistemska rešitev za spremljanje in ocenjevanje stanja obstoječih in novih nadzemnih vodov, ki temelji na nadzorovanju temperature vodnika, obremenitev, povesa in vremenskih razmer v realnem času. GRIDPULSE s posebnimi senzorji meri temperaturo vodnika, tok v vodniku, naklon v točki postavitve ter temperaturo in vlago okolice, poleg tega pa je opremljena s kamero, ki omogoča pregled vodnikov, trase, stebrov in izolatorjev.

Celovite rešitve v energetiki

Vedno zazrti v prihodnost, vedno v samem vrhu razvoja ustvarjamo nove rešitve, nove storitve in nove poti do učinkovite rabe energije, do zanesljivega nadzora, do večje varnosti, učinkovitosti in skrbnega ravnanja z viri. C&G skupina je zavezana odličnosti, ki presega želje naročnikov in pričakovanja družbe: prihodnost energetskih, industrijskih in infrastrukturnih projektov je z nami v najboljših rokah. Načrtno strateško vlaganje v raziskave in razvoj, zaupanje v lastno znanje in sposobnosti, ter spodbujanje inovativnosti prinesejo rezultate, med katerimi izstopa razvoj naše sistemske rešitve GRIDPULSE za spremljanje in ocenjevanje stanja obstoječih in novih nadzemnih vodov v realnem času.

Člani C&G skupine

C&G Ljubljana
Sipro inženiring
Elmont
Gridpulse