Preskoči na vsebino

O nas

C&G je v prihodnost zazrto inženirsko, inovativno, razvojno in trženjsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju energetske infrastrukture.

Znanje in sposobnost naših strokovnjakov nam zagotavljajo učinkovito in fleksibilno poslovanje, ki predvideva in oblikuje potrebe partnerjev, kupcev in sodelavcev na projektih.

Vlagamo v razvojne produkte in nudimo širok izbor naprednih storitev na elektroenergetskem področju. S povezanimi družbami, projektnimi partnerji in dolgoročnimi povezovanji izkoriščamo sinergijske učinke tudi na področjih, ki niso povsem povezana z našo jedrno dejavnostjo.

Nabor storitev smo razširili na področje projektiranja in zagotovili celovito izvedbo zahtevnih projektov na ključ. Z razvijanjem in združevanjem kompetenc podjetij C&G skupine in partnerjev smo sposobni izvesti še tako kompleksne projekte, ki za odlično izvedbo potrebujejo sposobnosti večih inženirskih strok. Izgradnja kompleksnih objektov, ki vključuje projektantski in izvajalski inženiring, je dejavnost, kjer ima C&G skupina zaradi združevanja projektantskih in izvajalskih strokovnjakov, referenc in izkušenj največji potencial.

C&G skupina sooblikuje prihodnost elektroenergetike, inženirstva in projektantstva. Sodelovanje z nami je priložnost, da to prihodnost uživate tudi vi!

Kontakti

Naziv podjetja

C&G zastopanje, svetovanje in inženiring, d.o.o.

Telefon

+386 1 236 42 40

Email

c-g@c-g.si

Naslov

Riharjeva ulica 38, 1000 Ljubljana

Davčna številka

SI45537747

Matična številka

5297184000

DigiELES

Glavni cilj projekta je digitalizacija poslovnih procesov podjetja ELES skozi uvedbo in konvergenco digitalnih tehnologij in inovacij.

Več keyboard_arrow_right

Razvoj

Prihodnost ne pride kar tako – zgraditi jo je treba. Zato so raziskave in razvoj temelj obstoja in rasti C&G. Delovanje C&G od samega ustanovitve skrbi za razvoj tehnologije, storitev in opreme, na znanju in inovacijah. Ni nam dovolj, da sledimo trendom: soustvarjamo jih. Naša pot je znanstvena, naš cilj varno, učinkovito, varčno in napredno delovanje, naše zadovoljstvo uspeh naročnikov.

Na nekatere rešitve, ki so plod našega znanja, smo še posebej ponosni. Tako smo razvili napravo za nadzorovanje nadzemnih vodov, ki je s časoma prerasla v svojo blagovno znamko, imenovano GRIDPULSE. Razvijamo procesno-nadzorno platformo obogatene resničnosti ARGO, sodelujemo v razvojnem projektu digitalne transformacije DigiELES, soustvarjamo rešitve za učinkovitejše regionalno in čezmejno sodelovanje v prenosnem omrežju Farcross, in razvijamo inovativno tehnološko platforme Virtus, ki omogoča izdelavo prilagodljivih učnih okolij v navidezni resničnosti.

Certifikati

ISO 14001
ISO 9001
Ex U. 20023
Ex U. 20022
Ex U. 20021

Celovite rešitve v energetiki

Vedno zazrti v prihodnost, vedno v samem vrhu razvoja ustvarjamo nove rešitve, nove storitve in nove poti do učinkovite rabe energije, do zanesljivega nadzora, do večje varnosti, učinkovitosti in skrbnega ravnanja z viri. C&G skupina je zavezana odličnosti, ki presega želje naročnikov in pričakovanja družbe: prihodnost energetskih, industrijskih in infrastrukturnih projektov je z nami v najboljših rokah. Načrtno strateško vlaganje v raziskave in razvoj, zaupanje v lastno znanje in sposobnosti, ter spodbujanje inovativnosti prinesejo rezultate, med katerimi izstopa razvoj naše sistemske rešitve GRIDPULSE za spremljanje in ocenjevanje stanja obstoječih in novih nadzemnih vodov v realnem času.

Člani C&G skupine

C&G Ljubljana
Sipro inženiring
Elmont
Gridpulse