Preskoči na vsebino
Proizvodi in storitve

Delo pod napetostjo

C&G je vodilno slovensko podjetje na področju izobraževanja in usposabljanja za delo pod napetostjo (DPN). Delo pod napetostjo je izjemno pomembno, zelo zahtevno in potencialno nevarno, zato so izkušnje, znanje in reference ključnega pomena za pravilno in varno izvedbo. Pravilno delo pod napetostjo znižuje število izklopov ter skrbi za varnost in zdravje izvajalcev.

V C&G želimo svoje znanje deliti, zato smo pripravili priročnike, ki omogočajo uvajanje DPN v slovensko elektroenergetsko okolje. Za začetek izvajanja DPN morajo biti strokovnjaki elektrotehniške stroke posebej usposobljeni za izbran sistem DPN, delovni postopek pa mora biti vnaprej določen in preverjeni. Delavci morajo glede na izbrani način DPN uporabljati ustrezna orodja, sredstva in osebno varovalno opremo.

Celovite rešitve v energetiki

Vedno zazrti v prihodnost, vedno v samem vrhu razvoja ustvarjamo nove rešitve, nove storitve in nove poti do učinkovite rabe energije, do zanesljivega nadzora, do večje varnosti, učinkovitosti in skrbnega ravnanja z viri. C&G skupina je zavezana odličnosti, ki presega želje naročnikov in pričakovanja družbe: prihodnost energetskih, industrijskih in infrastrukturnih projektov je z nami v najboljših rokah. Načrtno strateško vlaganje v raziskave in razvoj, zaupanje v lastno znanje in sposobnosti, ter spodbujanje inovativnosti prinesejo rezultate, med katerimi izstopa razvoj naše sistemske rešitve GRIDPULSE za spremljanje in ocenjevanje stanja obstoječih in novih nadzemnih vodov v realnem času.

Člani C&G skupine

C&G Ljubljana
Sipro inženiring
Elmont
Gridpulse